Segona Divisió
Esports Futbol 02/03/2013

El Barça B perd dos punts en l'últim sospir al camp del Las Palmas (3-3)

Els dos gols de Deulofeu no han servit per guanyar el partit a les Canàries, tot i jugar amb 10 homes per l'expulsió d'Oier, per un gol en el minut 94

A.s.

BarcelonaEl Barça B ha empatat un partit intens i ple d'alternatives a Las Palmas, i que no s'ha decidit fins a l'últim sospir (3-3).

Els canaris s'han avançat en el minut 20 de partit amb un gol de Tato, però Rafinha ha empatat en un córner just abans del descans.

A la represa, Deulofeu ha avançat el Barça B, però a falta de 3 minuts Oier ha comès penal i ha sigut expulsat. Nauzet ha empatat aprofitant el rebuig del xut des dels 11 metres, que havia aturat el porter Bañuz. Però poc després Deulofeu ha tornat a marcar aprofitant una errada del central (87').

I quan el 2-3 semblava ja definitiu, Hernán ha rematat un córner de cap al segon pal en el minut 94 per fer el 3-3 definitiu.