BARÇA B
Esports Futbol 02/03/2018

El Barça B aconsegueix un punt de la visita a Oviedo (0-0)

L'àrbitre s'ha equivocat en anul·lar un gol als locals per un fora de joc que no ho era

Ara
1 min
Carles Aleñá en una acció davant el Nàstic de Tarragona

BarcelonaEl Barça B ha aconseguit un punt (0-0) en la visita al camp del cinquè classificat, el Reial Oviedo, que només ha cedit una derrota en tot el campionat al Carlos Tartiere. Els blaugranes han portat la iniciativa en el primer temps, tot i que no han pogut materialitzar les seves oportunitats. La més clara dels primers 45 minuts l'ha tinguda el davanter lleidatà Marc Cardona, però ha topat amb una gran parada del porter local, Alfonso Herrero.

La primera meitat s'ha acabat amb polèmica i l'entrenador de l'Oviedo, Juan Antonio Anquela, ha sigut expulsat per protestar una targeta groga que ha vist Juan Forlín en una disputa amb Marc Cardona. El partit ja estava encès per un gol mal anul·lat a Toché, que quan ha rematat estava en línia amb Marc Cucurella.

A la represa, el partit s'ha enrocat –l'estat de la gespa del Tartiere tampoc ha acompanyat– i el marcador no s'ha mogut. Al final, repartiment de punts entre els dos conjunts en un partit sense gols i un estadi enfadat pel gol mal anul·lat al seu davanter Toché.

stats