SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 31/05/2014

Un Barça B en quadre rep la visita d'un Alcorcón que esgota les opcions de promoció

Eusebio Sacristán no podrà comptar per a aquest partit (19 h) amb Grimaldo, Samper, Adam, Munir, Sandro, Babunski i Ié

Efe
2 min

BarcelonaL'Alcorcón, a tres punts de la promoció d'ascens, buscarà (19 hores) davant un Barça B en quadre pels compromisos internacionals i al Miniestadi, on no ha guanyat mai, un triomf que li permeti arribar a l'última jornada amb opcions de finalitzar entre els set primers.

Després de sumar tres dels últims dotze punts en joc, l'equip barceloní, cinquè classificat, buscarà sumar la seva dotzena victòria com a local en el penúltim partit d'una temporada en què acabaran a la zona noble de la Lliga Adelante. Eusebio Sacristán, tècnic del filial blaugrana, no podrà comptar amb Grimaldo, Samper, Adam, Munir i Sandro, convocats amb la selecció espanyola sub19, mentre que Babunski està concentrat amb l'absoluta del seu país.

A tots ells cal sumar l'absència d'Ié per a l'eix central, ja que segueix de baixa. Per això, el tècnic ha convocat el davanter Moha i al pivot defensiu Wilfrid Kaptoum, els dos del Juvenil A. Així les coses, el d'aquest dissabte pot ser un bon aparador perquè jugadors de les categories inferiors demostrin que estan preparats per jugar la temporada vinent al filial blaugrana.

Davant estarà l'Alcorcón que, després de la victòria de la passada jornada davant del Mirandés (2-0), arriba a aquest partit després de convertir-se en el millor equip de Segona de l'últim quart de campionat, ja que en els últims onze partits ha sumat 23 punts, dos més que el Còrdova, que n'ha aconseguit 21. En aquests onze partits, l'Alcorcón és l'equip que més punts (23) ha sumat, el que més victòries ha aconseguit (7) i el tercer que menys gols ha rebut (9), per darrere d'Eibar i Barcelona B, que n'ha encaixat sis.

Per a aquest partit, el tècnic José Bordalás tindrà la baixa per sanció del capità Rubén Sanz. El seu lloc a la medul·lar l'ocuparà Sergio Mora, que tornarà a la titularitat quatre partits després després de superar una lesió que li va fer reaparèixer la passada jornada davant el Mirandés.

stats