FUTBOL INTERNACIONAL
Esports 04/04/2014

El Bayern exigeix que dos diaris anglesos es disculpin per insultar Schweinsteiger

El 'Daily Mirror' i 'The Sun' van anomenar "porc" el jugador del Bayern després del partit d'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions contra el United

Efe
1 min
Schweinsteiger veu la segona groga durant el United-Bayern / ALEX LIVESEY / GETTY IMAGES

BerlínEl Bayern Munic ha exigit aquest divendres disculpes públiques dels diaris anglesos 'Daily Mirror' i 'The Sun' per haver anomenat "porc" al jugador Bastian Schweinsteiger després del partit d'anada contra el Manchester United als quarts de final de la Lliga de Campions.

"Han de disculpar-se. Van triar aquest camí per insultar Bastian, ara esperem una disculpa a través d'aquest mateix camí", ha dit el director de comunicacions del Bayern, Markus Hörwick. Inicialment, el Bayern havia anunciat que no acreditaria els periodistes dels dos diaris per al partit de tornada. Aquesta mesura, segons Hörwick, seguirà tenint vigència mentre no hi hagi una disculpa pública. Els dos diaris ja han buscat contactar amb el Bayern per intentar arreglar la situació.

'The Sun' va titular a la seva pàgina web "You Schwein", aprofitant que en alemany la primera síl·laba del cognom de Schweinsteiger significa "porc" i en al·lusió a la jugada que va acabar amb l'expulsió del jugador. "You dirty Schwein", va titular el 'Daily Mirror'.

El club considera els dos diaris es van expressar de manera "discriminatòria, irrespectuosa i ofensiva sobre Schweinsteiger".

stats