FUTBOL
Esports Futbol 16/05/2015

El Bayern confirma que negociarà la renovació de Guardiola a partir del juliol

El president del Bayern de Munic, Karl-Heinz Rummenigge, ho assegura en una entrevista publicada al 'Süddeutsche Zeitung'

Efe
1 min
Pep Guardiola, entrenador del Bayern Munic, durant una roda de premsa.

MunicEl president del Bayern de Munic, Karl-Heinz Rummenigge, assegura en una entrevista publicada al 'Süddeutsche Zeitung' que negociarà la renovació del tècnic català Pep Guardiola al segon semestre d'aquest any. "Vam acordar al gener que parlaríem sobre el seu futur en la segona meitat de 2015. I així segueix", explica Rummenigge. El seu desig, però, és clar: "desitjo que ell es quedi", conclou el president del conjunt guanyador de la Bundesliga.

Així mateix, ha assegurat sentir-se "molt satisfet" amb la segona temporada del tècnic català a la banqueta, tot i la recent derrota contra el Barcelona a la semifinal de la Lliga de Campions. "Ell compleix amb tots els requisits que nosaltres considerem necessaris per a un bon entrenador", ha afegit.

Malgrat sentir-se confiat, Rummenigge reconeix que "si Pep diu en algun moment 'Vull fer alguna cosa diferent', tindria a 15 equips de primer nivell fent cua".

Rummenigge parla de la controvèrsia, en certa mesura mediàtica, sobre la continuïtat de l'entrenador del Bayern, que va arrencar fa uns mesos amb unes declaracions ambigües de Guardiola i que ha anat escalant en els últims dies amb una possible oferta del Manchester City.

Aquest divendres el tècnic català ha subratllat que té "un any més de contracte aquí", a Munic, un període de temps que "en futbol és molt temps".

A més, Rummenigge considera que el Bayern, malgrat les lesions de Martínez, Alaba, Ribéry, Robben i Bastuber, no està "pressionat" per buscar nous fitxatges en el mercat d'estiu i que, en tot cas, sospesarà conjuntament qualsevol adquisició.

Per això, ha volgut "tranquil·litzar" a aquells que consideren que els fitxatges estan determinats per "les idees de Guardiola".

stats