FUTBOL
Esports Futbol 22/11/2014

El Bayern segueix intractable malgrat les lesions (4-0)

La combinació de resultats fa que els de Pep Guardiola ja tinguin set punts d'avantatge, el dia que Schweinsteiger torna a jugar després de la final del Mundial

Lewandowski, autor d'un dels gols del Bayern contra el Hoffenheim / MICHAEL DALDER / REUTERS

BarcelonaEl Bayern Munic segueix intractable a la Bundesliga i aquest dissabte ha ampliat l'avantatge al capdavant de la classificació de la lliga alemanya. Els homes de Pep Guardiola s'han desfet sense problemes del Hoffenheim (4-0) malgrat les múltiples baixes dels bavaresos. Aquest triomf, combinat amb les derrotes dels primers classificats, fan que el conjunt de Munic ja tingui set punts de marge a la classificació.

L'equip bavarès ha derrotat el Hoffenheim amb solvència gràcies als gols de Götze i Lewandowski, a la primera meitat, i de Robben i Rode a la represa. El Bayern no ha acusat les absències i s'ha imposat al que fins ara era el cinquè classificat de la lliga, en un partit que també ha servit perquè Bastian Schweinsteiger tornés a jugar després del Mundial.

La jornada també ha portat les derrotes del Borussia Mönchengladbach, del Bayer Leverkusen, Hannover i Wolfsburg, del segon al cinquè, que han permès al Bayern ampliar les diferències.

D'altra banda, el Borussia Dortmund segueix sense trobar el camí a la competició domèstica i aquest dissabte ha empatat al camp del Paderborn. Els de Jurgen Klopp s'havien avançat amb els gols d'Aubeneyang i Reus a la primera meitat, però els locals han empatat per mitjà de Rupp i Saglik a la represa. A més a més, Marco Reus s'ha fet mal al turmell i ha hagut de ser substituït.