LIGA ADELANTE
Esports Futbol 11/04/2015

Un Barça B al límit rep el líder Betis (17 hores, Esport3)

Més de 5.000 aficionats bètics aniran al Miniestadi per donar suport al conjunt de Pepe Mel contra un filial blaugrana que vol sortir del pou

Efe
2 min
Dongou, contra el Mirandés

BarcelonaEl Barcelona B rep aquesta tarda de diumenge (17.00 hores, Esport3) la visita del Betis, líder de la Segona Divisió, amb l'objectiu d'aconseguir tres punts bàsics que li donin aire en la seva lluita per evitar el descens.

Sumen els blaugranes 30 punts, 32 menys que el seu rival, que, malgrat jugar a domicili comptarà amb el suport de la nodrida colònia bètica de Catalunya, que ha esgotat totes les localitats disponibles del Miniestadi, un estadi l'afluència al qual acostuma a ser més aviat modesta durant la temporada. L'equip entrenat per Pepe Mel no sembla el millor rival per posar fi a una ratxa de nou partits sense sumar els tres punts i això que els blaugranes tan sols han perdut en només una (temporada 2010-11) de les quatre visites del Betis.

Això no obstant, després de l'empat de diumenge passat al Molinón, el filial blaugrana té la salvació a dos punts quan queden deu jornades per a la conclusió de la competició i haurà d'aconseguir victòries de prestigi contra equips de la zona alta de la classificació si pretén salvar-se.

En les últimes jornades, Jordi Vinyals ha posat èmfasi a millorar la solidesa tàctica dels seus, cosa que no s'ha traduït en victòries. Els blaugranes segueixen sense canviar la dinàmica i el canvi a la banqueta no ha servit de revulsiu per treure del sot al filial, que suma quatre derrotes i quatre empats amb el tècnic català.

Per aconseguir els seus primers tres punts com a entrenador del 'B', Vinyals compta amb tota la plantilla al complet a excepció del lesionat de llarga durada Wilfrid Kaptoum. Recupera, així, Jean Marie Dongou -màxim golejador de l'equip amb 9 gols- que es va perdre el partit davant l'Sporting com a conseqüència de la vermella directa que va veure davant el Tenerife.

Mentrestant, el Real Betis, líder de la Lliga Adelante amb 62 punts, amb tres d'avantatge sobre el segon (Sporting), afronta aquest xoc amb la idea de guanyar per enfortir el seu lideratge i treure més avantatge als seus perseguidors davant un rival que fuig del descens.

Després de superar el daltabaix que va suposar la derrota per 1-3 amb el Leganès fa tres jornades, ja que després va encadenar dos triomfs (0-1 davant del Recreativo i 3-0 amb Osasuna), els de Pepe Mel intentaran oferir la seva millor versió en un Miniestadi que es preveu que estarà ple, amb uns 5.000 bètics a les seves graderies.

Alineacions probables:

Barcelona B: Suárez; Palència, Juste, Ié, Grimaldo; Gumbau, Patric, Halilovic; Adama, Munir i Sandro.

Betis: Adam; Molinero, Bruno, Jordi Figueras, Varela; Cejudo, Lolo Reyes, Portillo, Dani Ceballos; Jorge Molina i Rubén Castro.

Àrbitre: Acrediano Monescillo (Comitè Castella La Manxa).

Estadi: Miniestadi. 17:00 hores.

stats