LLIGA BBVA
Esports Futbol 25/04/2015

Un cop de cap de Casadesús dóna aire al Llevant a Getafe (0-1)

El conjunt granota té quatre punts d'avantatge respecte del descens a l'espera de la jornada d'aquest diumenge

Els jugaodrs del Llevant celebren el gol de Casadesús al camp del Getafe / VÍCTOR LERENA / EFE

GetafeEl Llevant ha aprofitat una jugada aïllada davant el Getafe per treure or del Coliseum Alfonso Pérez (0-1) en un duel per la permanència que ha estat força deslluït, precisament per la necessitat de sumar punts de tots dos equips.

El conjunt granota, però, ha estat el més insistent i ha dut la batuta als primers minuts, tenint algunes ocasions de gol. Però la falta de punteria ha permès que el Getafe despertés i també arribés amb perill a la porteria visitant.

L'equilibri s'ha trencat al minut 34, amb un córner innecessari concedit pel Getafe. Morales l'ha fet efectiu i Casadesús ha enviat la pilota al fons de la xarxa, per l'escaire, molt lluny de l'abast del porter.

Amb el gol, el Llevant ha fet un pas enrere i el Getafe ha passat a dominar. Els madrilenys han tingut bones arribades però han pecat per falta de punteria contra un equip que s'hi juga la vida i que passa a tenir quatre punts d'avantatge respecte del descens.

Fitxa tècnica:

Getafe: Guaita; Arroyo (Hinestroza, min.73), Naldo, Vigaray, Escudero (Ivi, min.88); Lacen, Juan Rodríguez; Pedro León, Diego Castro, Sarabia; Babá (Emi, min.88).

Llevant: Mariño; Iván López, Vyntra, Ramis, Juanfran, Toño López; Casadesús (Camarasa, min.83), Simao, José Mari (Sissoko, min.79), Morales (Kalu Uche, min.81); Barral.

Gol: 0-1, min.34: Casadesús.

Àrbitre: Álvarez Izquierdo (Comitè Català). Targetes per a Sarabia (min.55), Simao (min.59), Toño García (min.64), Morales (min.64), Arroyo (min.71), Escudero (min.83) i Lacen (min.90).

Estadi: Coliseum Alfonso Pérez, 6.000 espectadors.