REIAL MADRID
Esports Futbol 30/03/2012

Mourinho vol fitxar un porter i critica un Casillas amb qui manté una relació tensa, segons el diari 'As'

El tècnic portuguès vol fitxar un nou porter i considera que Casillas desafia la seva autoritat. El porter ho sap i la relació no és gens bona

Ara
1 min
José Mourinho, Iker Casillas i Sergio Ramos.

MadridSegons publica avui el diari madrileny, al club blanc apareixen crítiques cada vegada més freqüents contra el porter madrileny i "aquest és conscient que l'entrenador hi és al darrere". La informació del diari 'As' afirma que "el desacord entre tots dos ja és vell, però en els últims dies la tensió és màxima. Ni el club la desmenteix, al contrari. Des d'alguns despatxos es filtren crítiques que repeteixen els arguments de l'entrenador. Segons es diu, els gols de Cazorla i Senna demostren que Casillas no està bé, que necessita competència. No és casualitat que el nom de Courtois hagi sortit a la palestra en els últims dies". La premsa madrilenya ja fa dies que parla de la petició de Mourinho per fitxar un nou porter, i el nom del jove porter belga de l'Atlètic de Madrid és el primer.

Segons l''As', la mala relació entre tots dos data de quan l'estiu passat Casillas es va posar en contacte amb Xavi i Puyol per reparar les ferides de la Supercopa, fet que no va agradar al tècnic portuguès. A més, segons el diari 'Marca', el darrer gener Casillas i Sergio Ramos van plantar cara al tècnic durant un entrenament, enfrontament que quan va ser publicat va portar Mourinho a buscar "el talp". Segons molts, seria Casillas.

stats