Futbol
Esports Futbol 23/01/2019

Catalunya jugarà contra Veneçuela el 25 de març

Només falta l'aprovació de la Federació Espanyola i escollir estadi

Ara
1 min
Els jugadors d’Euskadi i Catalunya van saltar a la gespa amb pancartes que reclamaven l’oficialitat de les seleccions nacionals.

BarcelonaLa selecció catalana de futbol jugarà un partit amistós contra Veneçuela el dilluns 25 de març. Només falta l'aprovació de la Federació Espanyola (RFEF) i escollir estadi. La Federació Catalana (FCF) no descarta Montilivi o el Camp d'Esports de Lleida.

Veneçuela, que està preparant la Copa Amèrica del Brasil 2019, disputarà el divendres 22 de març un partit al Wanda Metropolitano de Madrid contra la selecció argentina i després viatjarà a Barcelona. E

El partit de Catalunya coincidirà amb una convocatòria de la selecció espanyola, que el 23 de març jugarà contra Noruega i el 26 competirà contra Malta. Aquests dos partits ja seran de la fase de classificació per a l’Eurocopa del 2020.

Després de l'èxit del partit del combinat femení, que dilluns va aconseguir reunir 2.560 espectadors a l'Hospitalet i superar als penals la selecció de Xile, la Federació Catalana té l'objectiu de recuperar ara l'equip masculí.

stats