Futbol
Esports Futbol 08/01/2014

El Comitè de Competició retira la groga a Juanfran i podrà jugar contra el Barça

Després de les al·legacions de l'Atlètic de Madrid, s'ha deixat l'amonestació del lateral dret sense efectes disciplinaris

N.a.
1 min
Juanfran disputa una pilota amb Fede a Mestalla / GETTY

BarcelonaJuanfran podrà jugar contra el Barça dissabte en Lliga. El lateral dret de l'Atlètic de Madrid va veure la targeta groga en el minut 53 del partit contra el Màlaga, "per fer caure un rival en la disputa de la pilota", segons descrivia l'acta arbitral, però el Comitè de Competició ha deixat sense efecte disciplinari l'amonestació i permetrà al jugador matalasser disputar la pròxima jornada.

L'Atlètic de Madrid va presentar diferents al·legacions, inclòs un vídeo (l'acció de Juanfran apareix al minut 1:23), per defensar que Juanfran no fa caure l'adversari, sinó que el jugador del Màlaga (Antunes) simula la caiguda i la falta. El Comitè de Competició explica en la seva resolució que les imatges són prou clares per apreciar "que el fet reflectit a l'acta és inexistent" i que, per tant, "s'estimen les al·legacions i es deixa sense efecte l'amonestació".

No s'han acceptat, però, les al·legacions per Diego Costa, que va ser amonestat per joc perillós. La sanció sí s'acumula en aquest cas, tot i que no afecta al compromís de Lliga contra el Barça.

stats