Futbol
Esports 06/04/2020

El coronavirus acaba amb la vida de la mare de Pep Guardiola

El Manchester City ha anunciat el traspàs a través de les xarxes socials

Ara
2 min
Dolors Sala i Pep Guardiola, en una imatge d'arxiu

BarcelonaEl Manchester City ha comunicat la mort de la mare de Pep Guardiola. "Sentim molt haver de comunicar el traspàs de Dolors Sala Carrió, mare de Pep Guardiola, a l’edat de 82 anys, per causa del coronavirus. Tothom al club vol manifestar el seu condol i acompanyar la família Guardiola en un moment tan dolorós", ha dit a través d'un comunicat.

Clubs com el Barça, el Reial Madrid o el Girona i personalitats com Carles Puigdemont han utilitzat les xarxes socials per enviar els seus missatges de condol. La Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona, així com totes les seves federacions, penyes i penyistes, han lamenten profundament la defunció. "En uns moments tan durs com aquests, la Confederació vol fer arribar el seu escalf i la seva força a tota la família i amics", han assegurat. "En aquest sentit, des del Moviment de Penyes del FC Barcelona volem expressar el nostre condol a totes les famílies que, tristament, han perdut algun dels seus membres durant aquestes setmanes degut al contagi del covid-19. Al mateix temps, desitgem una ràpida recuperació per a totes les persones que actualment se’n veuen afectades", han afegit.

Donació d'un milió d'euros

Guardiola va participar fa uns dies en la campanya de donació del Col·legi de Metges de Barcelona i la Fundació Àngel Soler Daniel amb una aportació econòmica d'un milió d'euros per a l'adquisició de material sanitari durant l'emergència pel coronavirus.

Les donacions per a aquesta campanya, que es va iniciar el 21 de març, poden fer-se al compte bancari ES66 0182 4383 9002 0185 8057m de la Fundació Àngel Soler Daniel. Totes les aportacions recaptades es destinaran a l’adquisició i producció de material, que serà distribuït als centres sanitaris de tot Catalunya d'acord amb les necessitats i urgència i en coordinació amb el departament de Salut.

La campanya de donacions impulsada pel Col·legi de Metges de Barcelona i que es gestiona a través de la Fundació Àngel Soler Daniel té com a objectiu la recollida de material mèdic i d'aportacions econòmiques dels metges col·legiats i de la població en general per a la compra de material i equipament sanitari que actualment falta als centres sanitaris de Catalunya. També per poder finançar la producció alternativa (a través d'impressió 3D i altres) de respiradors i altres elements de protecció per al personal sanitari.

stats