Espanyol
Esports Futbol 30/01/2012

Coutinho: "Espero ajudar l'Espanyol a entrar a la Champions"

Cedit per l'Inter de Milà fins a final de temporada, el migcampista brasiler arriba a Barcelona ambiciós i decidit a "jugar a qualsevol posició i fer bons partits perquè l'afició gaudeixi"

Efe
1 min
Coutinho, a l'aeroport del Prat.

BarcelonaPhillippe Coutinho, nou fitxatge de l'Espanyol procedent de l'Inter de Milà, ha aterrat a Barcelona amb un discurs molt ambiciós, i ha assegurat que, en aquests cinc mesos de cessió, espera "poder ajudar l'entitat a entrar a la Champions", i se sent "molt feliç, en un gran club i en un gran equip".

El migcampista brasiler ha confessat a l'aeroport del Prat que el seu objectiu és "sumar minuts per arribar als Jocs Olímpics de Londres". El jugador arriba disposat a actuar "en qualsevol posició". "L'important és tenir minuts, però prefereixo ser a la part de dalt donant assistències".

Coutinho ha explicat que coneix els jugadors blanc-i-blaus Amat i Álvaro des del Mundial sub-20 de Colòmbia, en què el Brasil va eliminar Espanya i es va proclamar vencedor. "Amb gent jove estic convençut que la meva adaptació serà molt millor. Això m'ajudarà bastant en aquesta nova etapa", ha comentat.

Sobre l'Espanyol, el mitjapunta ha destacat el bon moment de l'equip. "Sempre intento veure la Lliga per televisió, per mi el joc d'Espanya és molt semblant al del Brasil. Sé que l'afició està sempre al costat de l'equip i espero fer bons partits perquè gaudeixin", ha afegit.

L'acord del club català amb l'Inter de Milà és una cessió fins al final de temporada. "De moment són cinc mesos i després ja es veurà, jo vinc a ajudar en el que pugui", ha comentat el jugador. El 2008 el conjunt italià va pagar uns quatre milions d'euros pel futbolista.

stats