Esports Futbol 12/11/2014

El Brasil goleja Turquia amb dos gols de Neymar (0-4)

El davanter del Barçaha disputat els 90 minuts

Neymar i Hamit Altintop / EFE

BarcelonaEl Brasil ha golejat aquest dimecres Turquia amb dos gols de Neymar (0-4). El davanter del Barça, que ha disputat els 90 minuts, ha marcat el primer i el quart gol de la seva selecció (minuts 19 i 60). El segon gol ha estat en pròpia porteria (Kaya, minut 24) i el tercer, obra de Willian (43).

Turquia, 0: Volkan Demirel (Volkan Babacan, min. 46); Semih Kaya, Bekir Irtegün, Ismail Köybasi, Bilal Kisa (Caner Erkin, min. 46); Hamit Altintop (Selçuk Inan, min. 46), Mehmet Topal (Osman Tarik Camdal, min. 79), Ozan Tufan; Arda Turan, Umut Bulut (Alper Potuk, min. 85) i Mevlüt Erdinç (Volkan Sen, min. 46).

Brasil, 4: Diego Alves, Danilo, Miranda, David Luiz, Filipe Luis; Luiz Gustavo (Fred, min. 85), Fernandinho (Casemiro, min. 73), Oscar (Coutinho, min. 73), Willian (Douglas Costa, min. 77); Luiz Adriano (Firmino, min. 73) i Neymar.

Gols: 0-1, min. 19: Neymar. 0-2, min. 24: Semih Kaya, en pròpia porteria. 0-3, min. 44: Willian. 0-4, min. 60: Neymar.

Àrbitre: Ravshan Irmatov. Groga a Caner Erkin (min. 68).

Incidències: Amistós disputat a l'estadi Sükrü Saraçoglu d'Istanbul amb 52.000 espectadors.