Segona Divisió
Esports Futbol 26/10/2012

El Barça B es deixa remuntar pel Recreativo (2-3)

El filial blaugrana s'ha avançat en dues ocasions gràcies als gols de Gerard Deulofeu i Rafinha, però ha encaixat tres gols

BarcelonaEl Barça B ha perdut amb el Recreativo (2-3) al Miniestadi i es queda amb 16 punts a la classificació de Segona Divisió. L'equip blaugrana s'ha avançat en dues ocasions, però ha encaixat tres gols, dos en els últims vuit minuts de partit.

L'equip que entrena Eusebio Sacristán s'ha avançat amb un gol de Gerard Deulofeu al minut 26, però el Recreativo ha aconseguit empatar gràcies a Matamala (minut 35). El filial blaugrana ha patit més en defensa que en altres partits d'aquesta temporada.

Rafinha (minut 67) ha tornat a avançar el Barça B en pentinar de cap una pilota que el porter del Recreativo no ha pogut aturar. L'equip visitant no s'ha rendit i Alexander (minut 82) ha aconseguit empatar, de nou, el partit.

Al minut 87 Jonathan Valle ha aconseguit el gol de la victòria visitant.