Esports Futbol 04/09/2014

La selecció espanyola reapareix amb una derrota contra França (1-0)

Sergio Busquets i Pedro han disputat minuts a París

Sergio Busquets i Blaise Matuidi / EFE

BarcelonaLa selecció espanyola ha reaparegut amb una derrota contra França (1-0) en un partit amistós que s'ha jugat aquest dijous a l'Stade de France (Saint-Denis). El blaugrana Sergio Busquets ha disputat els primers 45 minuts, però ha estat substituït al descans per Ander Iturraspe. Pedro ha entrat per Cesc i ha jugat els últims 23 minuts de l'enfrontament.

L'àrbitre ha anul·lat al minut 49 un gol de Karim Benzema per un fora de joc inexistent. Loïc Rémy ha avançat el conjunt francès al minut 74.

Vicente del Bosque ha apostat per tres dels cinc debutants a l'onze inicial: Mikel San José, Dani Carvajal i Raúl García. El tècnic també ha fet jugar el valencianista Paco Alcácer en la segona meitat. Kiko Casilla, en canvi, no ha tingut minuts.