El Nàstic baixa a Segona Divisió B

Després de quatre temporades, l'equip grana torna a la Segona B

Adrià Fernández
Luis Suárez controlant una pilota en la derrota per 0-1 contra l'Extremadura

BarcelonaAquest diumenge s'ha fet oficial el descens de categoria del Nàstic de Tarragona a la Segona Divisió B. La derrota per 0-1 contra l'Extremadura de dissabte situava els granes, pràcticament, a la categoria de bronze. Els resultats dels altres partits, com el triomf del Tenerife o l'empat del Numància, han certificat el descens.

El Nou Estadi, amb més butaques buides que no pas aficionats (només 3.522), va veure com el seu equip no va aprofitar l'ocasió ahir. En un primer temps descafeïnat, els granes van sortir endollats i amb actitud, però sense gairebé crear perill a la porteria rival. El domini va ser tarragoní, però la primera ocasió clara la va tenir l'Extremadura a la mitja hora de partit. La resposta del conjunt d'Enrique Martín va arribar de les botes de Thiome quatre minuts després. Un potent xut des de fora de l'àrea del senegalès va fer tremolar la porteria de Casto.

A la represa van tornar a avisar els visitants amb una gran ocasió d'Ortuño. El xut del davanter va marxar desviat a l'esquerra de la porteria de Becerra. El Nàstic va fer mèrits per veure porta; una de les més clares la va tenir Valentín, sense sort.

Al minut 83 va arribar la sentència. Olabe va rebre un canvi d'orientació a la banda esquerra i de cap va assistir Ortuño. El davanter visitant va controlar absolutament sol a l'àrea petita i, de voleia, va enviar la pilota al fons de la xarxa (0-1). Entre xiulets i amb crits de "Directiva, dimissió", els aficionats van acomiadar els seus jugadors en l'últim partit abans d'oficialitzar el descens a la Segona Divisió B.