LIGA ADELANTE
Esports Futbol 14/02/2015

Duel d'alta volada a Montilivi entre el Girona i l'Sporting

Els gironins s'enfronten a l'Sporting, amb qui estan empatats a punts a la classificació (12 h, Canal+)

Efe
2 min
Els jugadors del Girona celebren un gol / LFP

GironaEl Girona i l'Sporting s'enfronten aquest diumenge (12h, Canal+) en el partit més atractiu de la jornada de Segona Divisió, on tots dos conjunts buscaran mantenir-se en zona d'ascens directe. Les quatre victòries consecutives del Girona, tres fora de casa davant Lugo, Racing i Tenerife, i una a casa contra l'Alcorcón (amb un bagatge de 6 gols a favor i un en contra) han servit per catapultar l'equip de Pablo Machín fins al més alt de la classificació.

Actualment, el Girona està empatat a 47 punts amb Las Palmas i l'Sporting i a tan sols dos punts de Valladolid i Betis. La millor notícia per al Girona és que la Ponferradina, primer equip fora de la zona de 'play-off' està a 11 punts de l'equip català. El partit d'aquest diumenge es presumeix com un matx molt complicat per al Girona, ja que davant tindrà un dels millors visitants de la categoria, un Sporting que no coneix la derrota com a visitant i que tan sols ha perdut un partit en tota la campanya: contra el Betis a El Molinón. Per al partit, Machín seguirà sense poder comptar amb Juncà que continua amb el seu procés de recuperació (des de novembre que no juga) i Jandro que va ser operat d'apendicitis fa dues setmanes i encara no està al cent per cent.

Abelardo Fernández, tècnic de l'Sporting, recuperarà el migcampista Nacho Cases i disposarà de set jugadors que estan a una targeta groga de la suspensió en un tram del calendari en què els de Gijón s'enfronten a diversos rivals directes.

Alineacions probables:

Girona: Becerra; Cifuentes, Ramalho, Richy, Lejeune, Coris, Pere Pons, Granell, Eloi, Felipe; i Sandaza.

Sporting: Cuéllar, Lora, Luis Hernández, Bernat, Isma López, Nacho Cases, Sergio Álvarez, Carmona, Ndi, Guerrero i Jony.

Àrbitre: Pizarro Gómez (madrileny).

Estadi: Municipal de Montilivi.

Hora: 12 hores, Canal+.

stats