Espanyol
Esports 07/07/2015

Víctor Sánchez: "Posar-nos l'objectiu d'estar a Europa seria enganyar-nos, però volem fer una temporada millor"

El migcampista ha reconegut que li agradaria ser un dels capitans de la plantilla

Ara
2 min
Víctor Sánchez reconeix que li agradaria ser un dels capitans de l'equip / RCD ESPANYOL

BarcelonaVíctor Sánchez ha explicat, després del segon entrenament de la pretemporada, que "l'objectiu, com el de les últimes temporades, ha de ser fer una bona campanya i no patir. Tenim la il·lusió d'estar més amunt". Sobre els reptes que es planteja el grup, s'ha mostrat clar: "Seria enganyar-nos posar-nos l'objectiu d'estar a Europa, perquè sabem que és molt complicat, però veient el que vam fer el curs anterior, esperem fer un any similar, i si es pot, millor".

Sobre les baixes de pes que ha patit l'equip les últimes setmanes, especialment les de Sergio García i Lucas Vázquez, Víctor Sánchez ha reconegut que han estat dos cops durs. "Fa uns dies vam firmar a Lucas, i semblava que manteníem la mateixa base, i pràcticament el mateix dia ens diuen que marxen tots dos, que han estat molt importants". Així mateix, el migcampista els ha desitjat sort en les seves noves etapes. "Espero que els vagi bé. Ara hem de seguir sense ells. L'equip sempre s'ha sobreposat a la venda de jugadors, i espero que no es vegi un equip debilitat. Entre tots els suplirem", ha comentat.

Sánchez també ha valorat la possibilitat de convertir-se en un dels capitans de l'equip. "Em faria molta il·lusió ser un dels capitans d'aquest equip. Jo estic obert a aquesta possibilitat, estaria molt bé ser-ho per darrere de Javi i Kiko, però hi ha altres companys que també ho mereixen".

Pel que fa al nivell de l'equip a aquestes altures, el migcampista ha reiterat que "tenim una base sòlida en l'equip. Seguim amb la mateixa base i el mateix entrenador. Crec que tenim una bona plantilla, que som un equip competitiu i al soci cal dir-li que intentarem jugar bé sent sòlids".

stats