Espanyol
Esports Futbol 18/07/2011

L'Espanyol cita Kameni a Peralada perquè encara no ha arribat a un acord amb el Roma

El porter tenia permís per negociar el seu futur professional amb el Roma, però que a l'espera de novetats, s'haurà d'incorporar amb els seus companys d'equip

Redacció
1 min
Carlos Kameni

BarcelonaCarlos Kameni s'haurà d'incorporar aquest dimarts a la disciplina de l'Espanyol, després que el porter encara no hagi aconseguit arribar a un acord definitiu amb el Roma per al seu traspàs. El jugador camerunès disposava d'un permís especial de l'Espanyol (segons ha informat el club blanc-i-blau a través de la seva web) per poder negociar el seu futur professional durant uns dies.

Segons el club, el representant del jugador ha demanat més temps per estudiar l'oferta del Roma. D'aquesta manera, i com que Kameni encara és propietat de l'Espanyol, l'entitat ha citat el futbolista perquè aquest dimarts al matí passi la revisió mèdica i s'incorpori a l'stage que els seus companys estan fent a Peralada.

L'Espanyol havia reconegut l'existència de negociacions i d'un acord entre clubs amb l'AS Roma, però també que no ha rebut, fins al moment, cap altra oferta formal pel porter blanc-i-blau.

stats