Espanyol
Esports Futbol 22/10/2012

L'APMAE es presenta a les eleccions de l'Espanyol però no descarta pactar amb altres candidats

El candidat serà el portaveu, Román Escuer. L'Associació de Petits i Mitjans Accionistes de l'Espanyol, però, podria donar el seu suport a la candidatura de Sergi Oliveró

Efe
1 min

Cornellà-El PratL'Associació de Petits i Mitjans Accionistes de l'Espanyol (APMAE) ha anunciat aquesta dilluns en una roda de premsa a l'estadi de Cornellà-El Prat que es presentarà a les eleccions a la presidència del club blanc-i-blau del 19 de novembre.

De tota manera, l'APMAE, a través del seu portaveu Román Escuer, tampoc ha descartat pactar amb algun altre candidat. El mateix Escuer serà el candidat a la cita electoral del club. Aquesta decisió s'ha pactat a l'assemblea que l'associació ha celebrat a l'estadi blanc-i-blau a les 19.00 hores.

És possible que l'APMAE doni el seu suport al també candidat, des d'aquesta mateixa tarda, Sergio Oliveró, un dels màxims accionistes de l'Espanyol i fins ara vicepresident de l'entitat. En les pròximes hores el conseller delegat Joan Collet podria anunciar la seva candidatura a la presidència del club.

stats