Espanyol
Esports Futbol 25/07/2011

Ángel Martínez es desvincula de l'Espanyol

El club i el jugador han arribat a un acord per rescindir el contracte que Ángel tenia fins el 2012. Marca apunta que el destí del gironí serà el Blackpool anglès

Redacció
1 min
Ángel Martínez ja no és jugador de l'Espanyol

BarcelonaÁngel Martínez tenia contracte amb l'Espanyol fins el proper 30 de juny, però avui el club ha anunciat la desvinculació del jugador. Segons apunta el diari Marca, Ángel hauria anunciat ja al seu perfil de Facebook que marxa al Blackpool, que aquest any ha descendit i jugarà a la segona divisió anglesa.

El jugador va estar cedit aquesta temporada passada al Girona, i ara abandona l'Espanyol després de nou anys. Va debutar el 2007 amb el primer equip a les ordres d'Ernesto Valverde, però Pochettino no ha confiat mai en ell.

Es resol, així, la situació al club d'un dels tres jugadors que Pochettino mantenia apartats de l'equip. Ara continuen entrenant-se en solitari a la Ciutat Esportiva Lola Smiljanic i Coro, tot i que el club ja va anunciar divendres que donaria totes les facilitats al de Banyoles per marxar de l'Espanyol.

Precisament, Ángel va debutar a Primera Divisió en un partit contra el Racing substituint Ferran Corominas a la segona part.

stats