Espanyol
Esports Futbol 18/04/2013

Capdevila: "Ens hem guanyat un respecte que abans no teníem"

El lateral esquerre de l'Espanyol creu que l'equip s'ha convertit en un dels contrincants "més incòmodes" de la Lliga i que els rivals "no tenen fluïdesa" quan s'hi enfronten

Efe
1 min
Joan Capdevila en roda de premsa

Sant Adrià de BesòsJoan Capdevila ha assegurat en roda de premsa que, amb la bona marxa en aquest tram final de temporada, els blanc-i-blaus s'han guanyat "un respecte" que no tenien abans.

"Els rivals ens miren d'una altra manera i això és bonic i ens omple. Som un dels equips més incòmodes de Primera Divisió, hem aconseguit ser un conjunt sòlid. Els contraris no tenen fluïdesa contra nosaltres, especialment quan juguem a Cornellà-El Prat", ha afegit. El futbolista català ha apuntat que tot això "és gràcies al treball diari".

L'esquerrà espera confirmar aquest bon moment en la pròxima jornada de Lliga, aquest diumenge a les 12.00 hores, davant el Getafe: "Si aconseguim aquesta victòria tindríem un objectiu complert (la permanència). És un partit que pot marcar el nostre futur aquesta temporada".

De tota manera, el futbolista ha reconegut la dificultat del rival. "És un rival fort i ha perdut pocs punts. Serà un partit molt igualat i els detalls marcaran el partit. Però a partir d'ara, totes les jornades seran dures", ha explicat el tarragoní.

D'una altra banda, Capdevila ha afirmat que el 0-2 de la primera volta davant el Getafe els va fer "molt de mal", perquè "va suposar un canvi per al club (per la continuïtat de l'exentrenador, Mauricio Pochettino)". "Les derrotes davant l'Osasuna i el Getafe van ser les més doloroses de la temporada, són partits que no oblides", ha afegit el defensa.

Finalment, Capdevila ha explicat que el seu futur al club "està igual". El jugador acabarà contracte aquesta temporada, tot i que disposa d'un any opcional que es farà efectiu si cap de les dues parts hi diu el contrari. "Ara mateix no em veig en un altre club que no sigui l'Espanyol", ha dit.

stats