Espanyol
Esports Futbol 12/01/2011

De la Cruz: "L'Espanyol no està molest amb la decisió d'Osvaldo d'operar-se a l'Argentina"

“El metge que l'operarà l'ha tractat des de sempre, fins i tot quan estava a Itàlia. És un doctor excel·lent i la intervenció no és gens complicada”, ha dit el conseller

Redacció
1 min

BarcelonaEl conseller responsable de l'àrea esportiva de l'Espanyol, Germán de la Cruz, ha assegurat que el club no està molest amb la decisió del davanter Dani Osvaldo d'operar-se a l'Argentina després de patir una ruptura quasi completa a l'abductor llarg de la cama dreta.

“Cadascú té la confiança que té. El jugador és un pacient i el metge que l'operarà l'ha tractat des de sempre, fins i tot quan estava a Itàlia. És un doctor excel·lent i la intervenció no és gens complicada”, ha dit el conseller, que no ha volgut desvetllar el nom del doctor que operarà el davanter.

De la Cruz ha insistit que la decisió del futbolista no molesta el club: “No ens sap greu. Ell ha escoltat les opinions de l'Espanyol i ha decidit que la millor opció era la d'operar-se a l'Argentina. Estem tranquils”.

El conseller ha comentat que, en principi, Osvaldo passarà pel quiròfan “abans de dissabte” dia 15. I ha assegurat que el club no es planteja fer cap incorporació al mercat d'hivern per suplir la seva absència: “ni hi haurà fitxatges”.

stats