Espanyol

L'Espanyol torna de les vacances i es posa a prova

L'equip blanc-i-blau ha posat aquest dilluns punt final a l'estiu sense entrenaments i, en diferents grups, ha començat a superar els primers tests físics i mèdics

S’han acabat les vacances per a l’Espanyol, que  aquest dilluns ha tornat a l’activitat per superar les primeres proves mèdiques i físiques per arrencar el curs 2015-16. En diferents grups, la plantilla blanc-i-blava ha passat i passarà al llarg del dia per la Clínica Creu Blanca, el Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat i la Ciutat Esportiva Dani Jarque, i no serà fins dimecres quan s’exerciti per primer cop sobre la gespa de Sant Adrià de Besòs. Des d’allà, l’equip  es desplaçarà a Garòs per estar-s’hi cinc dies i fer el primer test de pretemporada contra un combinat de jugadors de la Vall d’Aran. Entre finals de juliol i principis d’agost, l’equip encadenarà una sèrie d’amistosos a Àustria, Itàlia i Anglaterra.

Aquest matí han tornat a la disciplina de l'equip homes com Germán Parreño, Cristian Gómez, Cristian Alfonso i Álex Fernández, jugadors cedits la passada temporada. Carlos Clerc, Sergio Tejera i Thievy, que també estaven en la mateixa situació, tenen permís del club durant els pròxims dies per resoldre el seu futur amb les diferents ofertes que estudien.

Sergio González també ha començat a treballar amb altres jugadors del filial, entre ells, els que tenen enguany fitxa del primer equip. El tècnic ja ha comptat des d'aquest primer dia amb Raíllo, Marc Caballé i Joan Jordán, a més de Mamadou, cedit des del passat mercat d'hivern al Racing de Santander.

Cares noves

El nou projecte periquito comença amb dues incorporacions confirmades: les dels atacants Hernán Pérez i Burgui, a més del salt al primer equip dels joves defenses  Rubén Duarte i Rober. Al vestidor ja no hi haurà cinc futbolistes: Sergio García, que ha marxat a Qatar; Lucas Vázquez, que torna al Reial Madrid després d’un any cedit; Manu Lanzarote, que va rescindir contracte, i Mattioni i Colotto, que ja van acomiadar-se del club abans de l’estiu.

Més continguts de