Espanyol
Esports Futbol 03/03/2013

Aguirre: "Al principi de Lliga es juga amb més alegria, ara pensem tots a rascar punts"

L'entrenador de l'Espanyol valora positivament el punt sumat contra el Valladolid i es mostra satisfet pel treball del seu equip

Natalia Arroyo
2 min
Javier Aguirre dóna instruccions

Cornellà de LlobregatL'entrenador del Valladolid, Miroslav Djukic, "molt satisfet" amb el resultat, ha reconegut que ja s'esperava un partit "molt tàctic i disputat" contra l'Espanyol, un equip que ha definit com "molt intens, que competeix bé i que pressiona dur". Javier Aguirre ha saltat a la roda de premsa amb un discurs similar, després d'empatar a zero contra el Valladolid. "Pacte de no-agressió? He comptat un parell de xuts de Cristian Gómez, un parell més de Wakaso i Verdú, algun cop de cap. Ho hem intentat en tot moment, però el rival ha vingut a tancar-se bé. No retrec res a ningú, ho hem intentat però no hem pogut".

Aguirre ha analitzat l'empat d'una manera molt pràctica: "Hem sumat un punt que ens deixa a deu dels 42 punts. En funció del que faci el Celta dilluns sabrem si hem fet un punt més o dos menys". El mexicà ha defensat el fet de no haver gastat tots els canvis per canviar alguna cosa en l'atac del seu equip. "No jugo mai a empatar. Tenia dos davanters a la banqueta, sí, però jo busco el millor per a l'equip". A més, l'entrenador de l'Espanyol ha recordat que al principi de Lliga "es juga amb més alegria" i que en el tram final de la competició és quan "es tanquen tots els espais i tothom juga pensant a rascar alguna cosa".

Pel tècnic periquito, el resultat "és just". "El Valladolid ha fet un gran treball defensiu i no ha perdut mai l'ordre. Ha volgut jugar sobre Manucho i disputar les segones jugades", ha comentat el tècnic, que ha reconegut que potser és moment de plantejar alguna cosa més ara que els rivals visiten Cornellà-El Prat amb més respecte que abans. En aquest sentit, ha afegit: "Ens ha faltat profunditat, hem estat un pèl espessos en l'últim terç de camp. Però a l'equip no li ha faltat intensitat, en absolut".

Jugador per jugador, Aguirre ha elogiat el treball de Javi López, "que havia començat la setmana a l'hospital", i ha demanat que l'afició doni suport i animi a Longo. "Ha entrat en una dinàmica en què no li sortia res i la gent s'ha adonat d'això i s'ha creat un ambient incòmode. Però l'hem d'animar". També ha felicitat Víctor Sánchez pel seu complet partit i per la seva polivalència.

stats