Espanyol
Esports Futbol 24/02/2014

L'Espanyol no pot amb un pràctic Vila-real (1-2)

Moi Gómez i Perbet avancen els periquitos, que retallen diferències amb un gol de Jhon Córdoba. Al minut 90, Asenjo atura un penal a Sergio García

Jokic es tira a terra per evitar que Sergio García, que va jugar amb una contusió al genoll, progressés en un dels atacs de l’Espanyol.

Cornellà de LlobregatL'Espanyol no ha pogut derrotar el Vila-real a Cornellà-El Prat i ha patit una derrota que permet als groguets consolidar la seva posició europea (1-2). Els blanc-i-blaus, per estratègia visitant, han hagut d'assumir el pes del partit, però els ha faltat qualitat per arrodonir la proposta en ocasions de gol. Moi Gómez ha avançat els visitants amb un gol al minut 37, en rematar una centrada tancada de Nahuel. El 0-1 trencava un inici de partit igualat i amb poques accions de perill.

El gol ha obert el partit i fins i tot s'hauria pogut ampliar l'avantatge per al Vila-real si Perbet hagués aprofitat una errada de Víctor Sánchez poc abans del descans. En un contraatac, els groguets també haurien pogut fer el 0-2.

El segon gol, però, no ha arribat fins a la represa, quan el davanter francès ha recollit un refús de Kiko Casilla per deixar el triomf encarrilat. Encara hauria pogut arribar el 0-3, sobretot en botes d'Uche, cartutx de Marcelino per mirar de matar el partit.

No ho ha pogut fer, i això ha donat ales a l'Espanyol, que a un quart d'hora del final ha trobat el gol de l'esperança. Jhon Córdoba, revulsiu d'Aguirre al descans, ha rematat una assistència de Sergio García amb un xut creuat que ha situat l'1-2 al marcador.

L'Espanyol ha pressionat a la recerca de l'empat i, en l'últim minut de partit, ha vist com unes mans de Gabriel li donaven un penal. L'ocasió perfecta per fer el 2-2. Però Asenjo ha aturat el llançament de Sergio García i ha deixat les coses com estaven.