Espanyol
Esports Futbol 21/03/2013

Mattioni: "Estic jugant més del que esperava després de la meva recuperació"

El lateral reconeix que es troba bé físicament i que millora les seves sensacions partit rere partit. Sobre la intensitat de l'equip, ha dit: "Som més durs ara i això ens està donant més coses positives que negatives"

Efe
1 min
Felipe Mattioni, en roda de premsa

Sant Adrià del BesòsFelipe Mattioni ha confessat aquest dijous que juga més del imaginava després de la seva recuperació, ja que el brasiler s'ha estrenat aquesta temporada en Lliga després de superar dues lesions als lligaments creuats dels dos genolls. "Estic jugant més del que s'esperava. M'ha sorprès perquè les meves sensacions milloren partit rere partit. Espero anar aportant coses a l'equip de mica en mica. Intento treballar i seguir com ara, amb tranquil·litat, a veure què passa", ha comentat Mattioni.

L'entrenador Javier Aguirre li ha dit, segons ha explicat el propi jugador, que està "a nivell de competició".

El lateral alterna la seva posició amb Javi López i, fins ara, Mattioni no ha disputat dos partits de forma consecutiva, sobre la qual cosa ha comentat: "És una decisió de l'entrenador, no és per un motiu físic perquè jo estic perfectament. Cada vegada em noto millor i estic preparat per poder jugar si és possible", ha explicat.

Col·lectivament, el brasiler ha assegurat que l'equip no es relaxarà malgrat el seu bon moment a la classificació: "Sempre hi ha un risc i encara n'hi ha, ja ha passat anteriorment amb altres clubs, que van perdre els últims partits. Hem de seguir així, amb aquest compromís, i aconseguir la permanència com més aviat millor".

D'altra banda, Mattioni ha reconegut que ara l'equip "juga amb més intensitat que abans (en l'era Mauricio Pochettino) defensivament". "Som una mica més durs del normal, però això ens està donant més coses positives que negatives", ha assegurat.

stats