ESPANYOL

L'argentí no està sorprès per la trajectòria de la Reial Societat

Pochettino: "Tenim una bona oportunitat per reivindicar-nos davant un gran rival"

El tècnic espera que l'equip es refaci de la ratxa de quatre derrotes consecutives a la Lliga i reconeix que el retorn de Tamudo serà especial per a l'afició periquita

L'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, espera trencar demà contra la Reial Societat la mala ratxa de quatre derrotes consecutives del conjunt blanc-i-blau.

"Tenim una bona oportunitat per reivindicar-nos davant la nostra afició i davant un gran rival", ha assenyalat el tècnic blanc-i-blau, que ha destacat les virtuts de la Reial Societat: "És una de les revelacions de la Lliga".

"Juguen en la mateixa línia que la temporada de l'ascens. És un equip aguerrit, fort, amb qualitat i que junta bé les línies. A més, tenen un entrenador atrevit. No em sorprèn que estiguin a dalt", ha afegit.

El suport de l'afició, per l'entrenador argentí, serà clau. "Potser la gent ha abaixat una mica els ànims i està decebuda després dels últims resultats. La graderia vol sentir-se guanyadora una altra vegada i estic convençut que hi haurà un bon ambient. És important que l'equip es torni a agradar una altra vegada i guanyar", ha apuntat.

Els problemes en defensa, amb la baixa del lateral dret Chica per sanció i el central Forlín per lesió, inquieten Pochettino: "Sembla que vius en pretemporada, perquè quan tenim els automatismes sempre passa alguna cosa que t'ho trastoca tot, encara que hem d'adaptar-nos perquè és la nostra feina".

Finalment, el tècnic blanc-i-blau entén que els aficionats esperin el retorn de Tamudo, ara màxim golejador de la Reial Societat, amb sis gols: "Aquest partit és bonic per a la gent de l'Espanyol. Serà molt especial el seu retorn, perquè és un jugador que ha estat aquí durant molts anys".

Més continguts de