Espanyol
Esports Futbol 22/11/2012

Sergio Oliveró va rebre gairebé el doble de vots individuals que Joan Collet per presidir l'Espanyol

El percentatge d'accions que va aconseguir l'exvicepresident econòmic de l'Espanyol va ser molt menor

Efe
1 min
Sergio Oliveró, durant el seu discurs a la junta general d'accionistes

BarcelonaL'exvicepresident econòmic de l'Espanyol, Sergio Oliveró, va aconseguir pràcticament el doble de vots individuals, però no en percentatge d'accions, a l'actual president Joan Collet a les eleccions de dilluns passat, segons que ha informat la junta directiva.

Un total de 2.660 accionistes van donar el seu vot a Oliveró, 1.385 a Collet i 130 a Arnau Baqué. A la Junta General, celebrada a la Fira de Cornellà, van participar 4.469 dels 13.359 accionistes que té l'entitat blanc-i-blava. A més, 263 es van abstenir i 31 van votar en blanc en el procés electoral.

Després d'aquest comunicat, iniciativa de Joan Collet, el club anuncia que no farà "cap valoració pública més de la Junta atenent la voluntat de centrar la seva acció de govern en els reptes immediats que ha d'afrontar l'entitat, així com per contribuir decisivament a trobar l'estabilitat".

Tant Sergio Oliveró com Arnau Baqué van insistir després de la Junta en què es publiquessin aquestes dades.

La candidatura de l'exvicepresident econòmic ha mantingut diverses vegades que aquest té el suport de la massa social i que l'opció de Collet està abonada majoritàriament pels grans accionistes, que han estat finalment els que li han permès fer-se amb la presidència del club.

stats