Espanyol
Esports Futbol 11/12/2010

Pochettino: "La nostra aposta és tenir la pilota més que ells i sortir a atacar"

El tècnic ha mantingut el dubte sobre l'alineació que confeccionarà contra l'Athletic. Només ha desvetllat que "mantindrem la nostra filosofia de joc, i farem un equip per guanyar a Bilbao, i sense reservar res pel partit amb el Barça"

Natalia Arroyo
2 min

Sant AdriàEl gran interrogant és com afrontarà el partit contra l'Athletic, amb les baixes de Baena i Javi Márquez, i la situació de possible sanció, per targetes, de Forlín i Víctor Ruíz. El tècnic ha dit: "Per mi el més important és el partit a Bilbao. Dilluns qualsevol plantejament serà criticable, o es remarcarà en funció del resultat. No podem permetre'ns el luxe de pensar en què passarà en 15 dies. Sortirem amb un equip de garanties. El què hagi de passar, amb les targetes, passarà". I ha reiterat que el debat de tota la setmana, "és un error". "Els tres punts són el més important i com hem fet en altres jornades, si algú està sancionat, doncs sortirà algú altre".

Està tranquil i convençut que la plantilla també ha entès el missatge. "Els jugadors ho tenen clar i saben que ens hi juguem molt contra l'Athletic". I ha avisat del perill del rival. "No només tenen el perill de Llorente i el joc directe. De vegades també intenta jugar, i és perillós, i ara més perquè ve ferit després de perdre el derbi amb la Real. És un equip molt intens, molt físic, d'alçada, que ens obligarà a treballar molt". No vol focalitzar tota l'atenció en el davanter vasc. "L'Athletic és més que Llorente, i té molts altres jugadors perillosos".

Ha destacat l'importància de l'estratègia. "Hem treballat especialment totes aquestes accions, tant per contrarrestar-les, com per intentar aprofitar-les". Però també ha fixat la clau del partit en la possessió de la pilota. "La nostra aposta ha de ser aquesta: tenir el màxim la pilota, perquè és la millor manera d'evitar que ells siguin perillosos. És el que intentarem i volem fer".

"Espero que portem els 3 punts de San Mamés a Barcelona. Portem una sèrie de partits sense perdre, i esperem mantenir aquesta bona dinàmica". I insisteix en el missatge de tota la lliga: "És clar que em crec el que estem aconseguint. Sabem, però, que les dinàmiques positives costa crear-les i que poden torçar-se en qualsevol moment".

stats