Espanyol
Esports Futbol 09/11/2012

Pochettino: "Necessitem més agressivitat en els últims vint metres"

L'entrenador de l'Espanyol creu haver trobar "una bona estructura defensiva" però ara reclama mantenir "les sensacions positives" per sumar contra l'Osasuna

Efe
2 min
Mauricio Pochettino, en roda de premsa

Sant Adrià del BesòsMauricio Pochettino creu que de cara als pròxims partits, l'equip "necessita més agressivitat en els últims vint metres, més profunditat i finalitzar", tot i que ha assegurat haver trobat "una bona estructura a nivell defensiu".

El tècnic argentí ha explicat que l'última victòria "ha revitalitzat al grup" i afronta el xoc contra l'Osasuna de dissabte "amb sensacions positives". De tota manera, ha destacat la dificultat del rival: "És un adversari incòmode que sempre et treu el pitjor, sabem que haurem d'igualar la seva intensitat. Patirem", ha declarat.

Pochettino, ara mateix, prioritza les victòries al bon joc. "En el futbol mundial hi ha molt pocs equips que puguin mantenir un joc alt durant 90 minuts. El màxim objectiu és el resultat, hem de sumar punts i estar més amunt en la classificació", ha apuntat el preparador.

D'altra banda, el tècnic ha justificat l'absència del migcampista Sergio Tejera "per decisió tècnica": "Cal trobar l'equilibri en la llista i és una qüestió numèrica, hi ha gent que ha d'esperar la seva oportunitat", ha afirmat.

A més, ha expressat la seva "preocupació" per la lesió de Juan Albín. Sobre l'onze de dissabte contra l'Osasuna, Pochettino té "les idees molt clares" sobre qui ocuparà l'extrem esquerre davant l'absència de Wakaso.

A més, haurà d'esperar fins última hora per determinar si el davanter italià Samuele Longo està en condicions per ser titular: "Tenia molèsties però avui (per divendres) s'ha entrenat bé", ha comentat.

Sobre les eleccions a la presidència de l'Espanyol del pròxim 19 de novembre, l'entrenador ha avançat que no votarà. "L'accionista Pochettino, per responsabilitat i implicació, està al marge. No vol dir que no ho segueixi tot, però estic centrat en el primer equip", ha subratllat.

stats