Espanyol
Esports Futbol 29/07/2011

El club planteja a Raúl Rodríguez la renovació amb fitxa de professional

El jove procedent de la Gramanet va debutar la temporada passada contra l'Atlètic de Madrid i va jugar a gran nivell deu partits. Pochettino compta amb ell com un dels quatre –possibles cinc– centrals de la plantilla

Efe
1 min
Raúl Rodríguez, jugador de l'Espanyol.

BarcelonaL'Espanyol ha plantejat en les últimes hores al representant del central Raúl Rodríguez la renovació del futbolista com a jugador de la primera plantilla i espera una resposta en els pròxims dies, segons han explicat fonts del club a EFE.

El defensa blanc-i-blau ha realitzat la pretemporada a les ordres del tècnic Mauricio Pochettino i en la passada campanya ja va disposar de bastants minuts en l'últim tram de la competició. Va debutar a Primera divisió el 27 de novembre passat davant l'Atlètic de Madrid i va acabar jugant deu partits amb l'Espanyol.

Tant la direcció esportiva com el cos tècnic blanc-i-blau confien en el central, que va arribar a l'Espanyol l'anterior temporada procedent de la Gramenet, a Segona B. De fet, el club ha rebutjat una oferta del Glasgow Rangers pròxima al mig milió d'euros. "Irrisòria", segons fonts de l'entitat.

En principi no es preveuen problemes per a la renovació del futbolista, que podria anunciar-se en els pròxims dies. Amb el català, Pochettino comptaria en la plantilla amb els centrals Juan Forlín, Héctor Moreno, Jordi Amat i Ernesto Galán, que actua també com a lateral.

stats