ESPANYOL
Esports Futbol 24/11/2012

Pochettino, sobre Wakaso: "No estic d'acord amb les seves declaracions, no es pot parlar així del col·lectiu arbitral"

Sobre les sancions a Sergio García i Héctor Moreno, el tècnic de l'Espanyol diu que no hi ha temps per a lamentacions i afegeix: "Tot el que digui serà utilitzat en contra meva"

Nuria García
2 min
Mauricio Pochettino, durant la roda de premsa a la Ciutat Esportiva

BarcelonaEl tècnic de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, ha parlat aquest dissabte a la sala de premsa per explicar les últimes valoracions abans d'enfrontar-se al Getafe a la Lliga aquest diumenge (12 hores a Cornellà-el Prat). "Tenim 18 jugadors i crec que podrem aconseguir tenir un bon equilibri. No tenim jugadors tocats, és bo perquè podem triar", ha dit l'entrenador periquito.

Sobre les declaracions de Wakaso de divendres (el jugador va dir que els àrbitres li mostraven targetes pel color de la seva pell), Pochettino ha dit: "He parlat amb el jugador i amb els capitans. Els he dit què en pensava, els he comentat que no estic d'acord amb les seves declaracions, no es pot parlar així del col·lectiu arbitral. Ell va parlar des del sentiment, del que ell porta a dins, això és el que ell sent". Sobre Wakaso, el tècnic ha afegit: "És una persona que viu tant a dins com a fora del camp al límit, i no deixa de ser un jugador combatiu però noble a la vegada. Quan se li expliquen les coses les entén i ara estava en aquell moment de prendre consciència de què havia passat. Necessita parlar molt, que li estiguem molt a sobre i que ell vagi trobant-se a tots els nivells, que tanqui una mica el cercle per arribar a ser un gran jugador".

Sobre les sancions que han rebut Sergio García i Héctor Moreno, Pochettino ha destacat: "Em sembla una sanció excessiva que perjudica l'equip. S'ha presentat recurs, però no se n'ha tret res. Ara només cal pensar a aconseguir trobar la millor fórmula per treure el rendiment de l'equip". L'entrenador ha continuat: "És molt difícil fer valoracions. Indignats o no, hem de guanyar partits i no lamentar-nos. Esperem que tot això que hem tingut en contra s'equipari i que el futbol ens ho retorni".

Pochettino no ha volgut entrar en valoracions: "Tot el que digui serà utilitzat en contra meva. I a sobre, quan estàs en una posició complicada com la que tenim nosaltres, encara més. Diran que el tècnic se centri en les seves obligacions, que és fer que l'equip guanyi. Però quan analitzem la situació, la veritat és que hi ha hagut moltes errades, a banda de les que hem comès nosaltres, que ens han portat a ser on som", ha conclòs.

Sobre la setmana que ha viscut l'Espanyol, l'entrenador ha apuntat: "Ha estat una setmana mogudeta que ens ha fet parlar de tot menys de futbol. Ara hem d'estar més junts que mai. La gent estarà amb l'equip i nosaltres hem de fer que la gent confiï en nosaltres. Hem de fer un bon partit, molt concentrats i amb molta actitud. Hem d'aconseguir fer reviure les tardes i matins de Cornellà en què l'equip i la gent gaudia", ha conclòs.

stats