Espanyol
Esports Futbol 11/10/2012

Baena: "L'equip està donant arguments i deixant sensacions perquè es confiï en ell"

El migcampista de l'Espanyol és optimista sobre la capacitat de l'equip de reaccionar després del mal inici i aparca la seva renovació perquè ara no és moment "de qüestions personals sinó d'ajudar el grup i treballar al màxim"

Efe
1 min
Raúl Baena, en roda de premsa

Sant Adrià del BesòsRaúl Baena ha confirmat aquest dijous la seva total recuperació després de la seva lesió i ha explicat que fa tres dies que treballa amb intensitat i té ganes d'ajudar l'equip. El futbolista blanc-i-blau va patir una fractura al segon metatarsià del peu esquerre el passat 11 d'agost, en un partit contra el Saragossa, l'últim amistós de la pretemporada.

"Des de fora, a la grada, es pateix bastant més perquè l'únic que pots fer és animar els teus companys", ha confessat el futbolista.

Sobre la situació de l'equip, Baena ha assegurat que hauria de portar "més punts a aquestes altures" i s'ha mostrat optimista respecte a la capacitat de reacció del grup. "No veig tan complicat sortir d'aquesta situació. Ho farem. L'equip està donant arguments i deixant sensacions perquè es confiï en ell", ha afirmat.

El migcampista ha evitat pronunciar-se sobre la seva renovació, ja que acaba contracte aquesta temporada. "No és moment de qüestions personals, només penso a ajudar el grup i treballar al màxim. Sempre he dit que aquí estic molt content i agraït. Són el club i el tècnic que m'han donat l'oportunitat a Primera", ha dit.

stats