Espanyol
Esports Futbol 26/01/2013

Un Espanyol en ratxa però sense Verdú visita La Romareda amb ambició (20h)

La baixa per sanció del migcampista obligarà Aguirre a introduir canvis en el seu onze: Petrov podria debutar i Stuani, ja recuperat, apunta a titular

Natalia Arroyo
1 min
Simao Sabrosa celebra amb Capdevila el gol de falta que ha marcat

BarcelonaJoan Verdú no será aquesta tarda a La Romareda (20h, Canal+Liga / GolT). Ja fa dies, des que va veure la cinquena groga contra el Mallorca, que Javier Aguirre ho té present i fa dies que busca solucions a l'equip per inventar una alineació sense el migcampista de l'Eixample. La més directa podria ser donar entrada a Petrov, el nou fitxatge periquito, i traslladar Simao a la mitjapunta. Stuani, ja recuperat, recuperaria la seva posició a la banda dreta.

Tres punts per sobre del descens i havent encadenat dues victòries consecutives (fita que no s'aconseguia des del març de l'any passat), l'Espanyol visita La Romareda en ratxa i amb ambició, conscient que el seu rival no ha començat gaire bé el 2013. El tècnic dels aragonesos, Manolo Jiménez, té baixes importants com Apoño i Loovens i haurà d'improvisar un equip per millorar les seves estadístiques a casa, on acumula només tres victòries després de nou partits.

Aguirre podrà comptar amb Víctor Sánchez, recuperat de les molèsties al taló dret, i va descartar Tejera, Rui Fonte i Galán.

stats