Espanyol
Esports Futbol 01/09/2013

L'Espanyol s'encalla amb el Betis i es conforma amb un empat (0-0)

Els periquitos han disposat de les millors ocasions per trencar el 0-0 però els ha faltat encert en l'última rematada

Cornellà de LlobregatL'Espanyol i el Betis han empatat a zero a Cornellà-El Prat en un partit poc espectacular, de poc trepitjar les àrees. El bon treball defensiu d'uns i altres ha impedit que es veiés cap gol i deixa els periquitos, que han merescut més, amb cinc punts després de tres jornades. Els andalusos sumen el primer punt.

El primer temps ha tingut molt poques ocasions. L'Espanyol ha dominat, tot i que sense capacitat per traduir en opcions de gol el seu pes en el partit. David López i Víctor Sánchez han pogut anul·lar Verdú entre línies i Javi López, molt atent i ple d'ajudes, ha aconseguit controlar la velocitat de Cedric per banda. Sense ells dos, el Betis s'ha quedat sense idees en atac i ni tan sols connectava amb Jorge Molina en punta. Només Nosa, amb dos xuts llunyans, ha obligat Kiko Casilla a intervenir.

L'Espanyol ha estat especialment punyent per la banda esquerra, on Fuentes ha penjat tres centrades genials a l'àrea que a punt han estat de convertir-se en l'1-0. La més clara l'ha fallat Stuani, al minut 15, amb una rematada massa creuada quan tot apuntava al gol. Les altres dues han servit de poc per la confusió en les rematades de Pizzi i Sergio García. El portuguès, de fet, ha pogut marcar en una de les últimes arribades del primer temps, però el seu xut s'ha estavellat al cos d'un central bètic, estirat a terra per evitar el gol.

El segon temps ha començat amb el mateix respecte i falta d'encert. Però el pas dels minuts ha anat donant força a un Espanyol que jugava tranquil amb els 4 punts assegurats al seu caseller. El Betis, més rígid per la necessitat de començar a puntuar després de dues derrotes, ha semblat conformar-se amb el 0-0. Sergio García ha xutat massa creuat en una bona arribada periquita, i Thievy, després d'un elèctric contraatac conduït per Lanza, ha perdonat l'1-0 a un quart d'hora del final.

Als últims minuts, s'hi ha arribat amb l'Espanyol animat i el Betis dispers. Els andalusos, de fet, han intentat aturar l'energia de l'Espanyol amb faltes i interrupcions que no han permès als periquitos trobar la continuïtat que volien en els seus atacs, malgrat l'ímpetu de Lanza i Thievy. No hi ha hagut temps per trencar l'empat.