Espanyol
Esports Futbol 13/06/2011

Dídac Vilà vol "créixer" un any amb l'Espanyol per triomfar al 'calcio'

La idea del jove del planter, que està concentrat amb la Sub21 a Dinamarca, és completar un bon any amb Pochettino per madurar i triomfar el Milan, segons ha afirmat a COM Ràdio

Redacció
1 min
Dídac Vilà a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.

BarcelonaDídac Vilà jugarà cedit una temporada a l'Espanyol i té molt clar què n'espera, d'aquest any a les ordres de Mauricio Pochettino. "Tinc un any que vull aprofitar per créixer amb l'Espanyol, demostrar, i gaudir d'una altra oportunitat amb el Milan" ha afirmat el jugador en una entrevista concedida al programa Què has dinat? de COM Ràdio.

El lateral esquerre va marxar al mercat d'hivern al conjunt italià, on no ha gaudit de gaires oportunitats. Ara, però, espera trobar en l'Espanyol els minuts que necessita per madurar el seu joc i triomfar a Itàlia.

Actualment està amb la Sub21 a Dinamarca jugant l'Europeu i encara no sap de quines vacances gaudirà des que finalitzi el torneig a finals de juliol fins que comenci la pretemporada, el 4 d'agost. "Encara haig de parlar amb l'entrenador per saber quants dies em deixa de descans. Amb prou feines tindria una setmana si encadeno totes dues coses", ha dit.

stats