ESPANYOL
Esports Futbol 24/11/2012

Stuani torna a la convocatòria i són baixa Sergio García i Héctor Moreno per sanció

El tècnic de l'Espanyol ha deixat fora de la llista per decisió tècnica Rui Fonte i Simao per enfrontar-se al Getafe (12 hores, Gol T i Canal+ Lliga)

Ara
1 min
Stuani torna a la convocatòria de l'Espanyol / RCDE

BarcelonaEl tècnic de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, ha convocat 18 jugadors per al partit d'aquest diumenge contra el Getafe a Cornellà-el Prat (12 hores, Gol T i Canal + Lliga).

Stuani, que es va perdre l'últim partit per sanció, i Juan Albín i Joan Capdevila, descartats per decisió tècnica, tornen a la convocatòria. Són baixa Sergio García i Héctor Moreno, sancionats, mentre que Rui Fonte i Simao s'ha quedat fora per decisió tècnica.

Segons ha anunciat Esport3, els quatre capitans de l'Espanyol s'han reunit abans de l'entrenament amb Wakaso, que divendres va dir que els àrbitres li treien targetes pel color de la seva pell.

La llista de convocats és la següent: Cristian, Raúl Rodríguez, Víctor Sánchez, Tejera, Forlín, Baena, Stuani, Verdú, Longo, Kiko Casilla, Javi López, Albín, Capdevila, Colotto, Wakaso, C. Gómez, Christian Alfonso i Víctor Álvarez.

stats