Futbol - Lliga de Campions
Esports Futbol 10/03/2022

“Et mataré”: la UEFA demana al Madrid el vídeo en què el president del PSG amenaça un empleat

L'organisme ha de decidir si sanciona Al-Khelaifi, que va perdre els estreps després de l'eliminació del seu equip

A.N.
2 min
Pochettino, Al-Khelaifi i Leonardo en una imatge al Santiago Bernbaéu

El president qatarià del PSG, Nasser al-Khelaifi, no va pair gens bé una nova desfeta del seu equip als vuitens de final de la Lliga de Campions, aquest cop contra el Reial Madrid, que els va remuntar el marcador favorable de l'anada. La reacció irada del principal gestor del conjunt parisenc va ser, després del xiulet final, baixar de males maneres a la zona de vestidors del Santiago Bernabéu a la recerca del col·legiat del partit, el neerlandès Danny Mekkelie. L'acció que va provocar la ira d'Al-Khelaifi va ser que l'àrbitre no anul·lés el primer gol de Benzema al considerar que hi havia una falta prèvia del davanter francès al porter Donnarumma. A la sala de premsa, l'entrenador del PSG, Mauricio Pochettino, va titllar de "vergonya" que el VAR no instés Mekkelie a anul·lar-lo.

Però l'enrenou el va protagonitzar el president del conjunt parisenc, que va perdre els estreps i va començar a picar a la porta de Megía Dávila, delegat del Madrid per als àrbitres, en comptes de la del vestidor on hi havia el col·legiat del partit. La cosa no es va aturar aquí perquè, segons reporten uns quants mitjans de Madrid, Al-Khelaifi fins i tot va arribar a amenaçar un empleat del conjunt blanc que gravava la reacció. De fet, la SER ha explicat aquest dijous que el president del PSG va amenaçar aquest treballador dient-li "et mataré" i fins i tot va arribar a colpejar el seu telèfon mòbil. Els guardaespatlles d'Al-Khelaifi se'l van acabar emportant cap a la zona visitant, habilitada per al PSG, mentre que Leonardo, director esportiu del club parisenc, demanava a crits que s'esborrés el vídeo.

Segons El Mundo, la UEFA hi ha intervingut i ha demanat al Madrid la gravació de l'empleat del club blanc així com els continguts gravats per les càmeres de seguretat instal·lades a la zona del túnel de vestidors. En els pròxims dies, el màxim organisme del futbol europeu ha d'anunciar si sanciona o no el president del PSG. I Pochettino també podria ser sancionat per les declaracions en què va qüestionar l'arbitratge. Al-Khelaifi és el president de l'Associació Europea de Clubs i una persona pròxima a Aleksander Ceferin, el president de la UEFA. Tots dos van enfortir vincles oposant-se a la creació de la Superlliga.

stats