1a divisió
Esports Futbol 13/08/2012

Fernando Llorente, que acaba contracte el 2013, comunica a l'Athletic Club que no vol renovar

Ho ha confirmat el president del club, Josu Urrutia. Tanmateix, ha dit que si algú vol el jugador abans del 2013 haurà d'abonar la clàusula de rescisió de 36 milions

Efe
1 min
Els jugadors de l'Athletic Club, amb Llorente en primer pla, celebren un dels gols contra l'Sporting de Portugal

BilbaoFernando Llorente, davanter de l'Athletic Club, ha comunicat als dirigents del conjunt basc que no vol renovar el seu contracte –que expira el juny del 2013–. Ho ha confirmat aquest mateix dilluns el president de l'entitat, Josu Urrutia, en una conferència de premsa.

Urrutia ha explicat que fa uns dies, concretament el divendres 3 d'agost, els agents del jugador li van comunicar la decisió de no renovar, no pas per motius econòmics, sinó per "un conjunt de qüestions, i perquè volia poder jugar altres competicions". El president de l'Athletic Club ha afegit que va "transmetre'ls la decepció" per aquesta informació.

Tanmateix, el president ha assegurat que el futbolista continuarà vinculat a l'Athletic Club fins al juny del 2013 a no ser que algun club aboni la totalitat de la clàusula de rescisió, que puja fins als 36 milions d'euros. "No em consola que me'n donin dotze, catorze o setze", ha dit.

Urrutia ha recordat que ja fa un any que des de la directiva van al darrera del jugador per què renovi el contracte. Llorente, segons xifres no confirmades oficialment, hauria demanat 5,5 milions d'euros nets per renovar, un milió més del que li oferia la directiva.

stats