Futbol
Esports Futbol 01/10/2012

Llorente discuteix amb Bielsa i marxa de l'entrenament de l'Athletic abans d'hora

El davanter basc ha sigut un dels futbolistes més durament corregits pel tècnic argentí durant el partit d'entrenament contra el filial a Lezama aquest dilluns

Ara
1 min
Mikel González pressiona Fernando Llorente durant la Reial Societat-Athletic

BarcelonaContinua la mala relació entre Fernando Llorente i Marcelo Bielsa. En l'entrenament d'aquest dilluns s'ha viscut un altre capítol del distanciament evident entre el davanter internacional i el tècnic argentí. Bielsa ha recriminat alguna cosa al seu jugador durant un amistós contra el filial i ell ha replicat. Bielsa l'ha convidat a marxar i Llorente ha abandonat el camp d'entrenament abans d'hora.

Altres fonts asseguren que el jugador arrossegava molèsties i per això ha abandonat l'entrenament. El club basc no ha donat cap versió dels fets.

El conflicte entre Llorente i Bielsa s'ha fet gran aquest estiu, després que el davanter basc hagi renunciat a renovar el seu contracte amb l'Athletic, que finalitza el 30 de juny del 2013. El fet d'haver negociat la seva sortida durant els mesos de juliol i agost ha acabat de complicar la relació amb el preparador argentí.

L'Athletic va perdre dissabte 2-0 el derbi contra la Reial Societat a Anoeta i, després de sis jornades, és 17è amb cinc punts, només un per sobre del descens.

stats