Futbol
Esports Futbol 11/11/2013

La FIFA posa a la venda 228.959 entrades més per al Mundial de Brasil

Aquestes butlletes permeten l'accés a 57 dels 64 partits, excloent-hi els que tenen més demanda

Ara
1 min

BarcelonaLa FIFA ha posat a la venda aquest dilluns 228.959 entrades més per a 57 dels 64 partits del Mundial de Brasil, que se celebrarà el proper estiu al país sud-americà. Aquesta és la segona fase de venda i ja es poden adquirir des de la pàgina oficial de l'organisme, tot i que alguns usuaris han tingut problemes per accedir-hi.

De tota manera, aquestes butlletes no donen accés als partits amb més demanda: l'inaugural, la final, els de semifinals, els dels vuitens de final que es disputaran a Belo Horizonte i els de la selecció brasilera a la fase de grups.

L'entitat reguladora del futbol mundial, que creu que aquestes entrades s'esgotaran "a una velocitat vertiginosa", ja va posar en circulació un total de 889.305 butlletes per als 64 partits a seguidors de 188 països. La majoria d'elles, gairebé un 71,5 per cent, van ser comprades per brasilers.

Un cop finalitzi aquesta segona tongada de butlletes, la FIFA no tornarà a posar-ne més a la venda fins després del sorteig que definirà els aparellaments de la fase de grups, que se celebrarà el proper 6 de desembre. En total, s'espera que l'organisme comercialitzi prop de 3 milions d'entrades per a la propera cita mundialista.

stats