Espanyol
Esports Futbol 24/09/2013

Fuentes té una distensió a la cama dreta i serà baixa contra el Vila-real

La lesió del lateral esquerre de l'Espanyol no és tan greu com s'esperava en un principi i podria arribar al partit de diumenge contra el Getafe

Efe
1 min
Juan Fuentes i Andoni Iraola a l'Espanyol-Athletic de Cornellà-El Prat

Sant Adrià de BesòsJuan Fuentes és baixa per al partit d'aquest dijous contra el Vila-real per una distensió en el múscul semitendinós de la cama dreta.

El futbolista andalús es va haver de retirar dilluns del partit contra l'Athletic a Cornellà-El Prat i s'ha sotmès aquest matí a proves mèdiques per conèixer l'abast de la lesió. De tota manera, l'Espanyol ha afirmat que la lesió és "molt més lleu del que es podia interpretar en un principi".

En els pròxims dies, Fuentes seguirà un tractament diferenciat, al marge dels seus companys, i específic per a la seva recuperació. Quan l'equip torni de jugar contra el Vila-real, els metges exploraran de nou el futbolista per determinar si està en condicions de jugar diumenge contra el Getafe.

D'altra banda, el central mexicà Héctor Moreno s'ha exercitat aquest matí al marge del grup, ja que davant l'Athletic va patir un cop a la cuixa esquerra. El defensa s'ha quedat al gimnàs de la Ciutat Esportiva, però no hauria de tenir problemes per treballar amb la resta demà.

stats