LLIGA ITALIANA
Esports Futbol 19/03/2011

El Milan deixa la lliga en mans de l'Inter de Milà, amb la seva derrota al camp del Palerm (1-0)

L'Inter de Milà juga demà al Giuseppe Meazza davant el Lecce i es podria situar a dos punts, amb el Milan-Inter per disputar a la propera jornada

Adrià Soldevila
El central del Palerm, Goian, celebra l'únic gol del seu equip davant el Milan.

BarcelonaEl Milan ha perdut aquest vespre al camp del Palerm, en un partit clau per les aspiracions de l'equip rossonero al títol de lliga. El líder ha vist com en el minut 9 s'ha avançat l'equip local en el marcador amb un gol del central Goian i no ha sabut igualar el marcador en els 80 minuts restants. Poc futbol, poques ocasions i un joc de poca profunditat ha estat el que ha practicat l'equip de Massimiliano Allegri, que veu com l'Inter té l'opció demà d'apropar-se a dos punts.

En l'altre partit de la jornada, la Lazio ha vençut per 1 a 0 al Cesena, amb un gol de Zárate en el minut 2 de partit. Aquesta victòria retorna l'equip romanès a la zona de Lliga de Campions, a l'espera del resultat que faci demà l'Udinese.