PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 12/03/2011

Benzema dóna la victòria al Reial Madrid, en un partit on l'Hèrcules ha pogut plantar cara (2-0)

Karim Benzema ha marcat els dos gols del Reial Madrid, aquest vespre, al Santiago Bernabéu, on el mateix francès i Emmanuel Adebayor han format parella atacant

Adrià Soldevila
Benzema celebrant un gol / EFE

BarcelonaEl partit entre el Reial Madrid i l'Hèrcules ha començat amb un minut de silenci per les víctimes del sisme a Japó. Els blancs han sortit amb una alineació molt ofensiva, amb els dos davanters centres disponibles a l'onze titular. En el minut 24 de partit i després d'una gran jugada per la banda d'Arbeloa, Karim Benzema ha empès la pilota al fons de la xarxa per a marcar el primer gol del partit. A partir d'aquí l'Hèrcules no ha abaixat els braços i, en algun contraatac ha aconseguit posar perill sobre la porteria de Casillas, amb remats de Portillo, Thomert i Kiko Femenía, però no ha trobat el camí del gol i ha marxat al descans amb la derrota momentània per 1 a 0.

A la segona part el Reial Madridh a sortit amb la clara intenció de marcar el segon gol i ja ha tingut la primera ocasió en el minut 46, quan Adebayor, sol, ha rematat una pilota al pal. En el 50, Javier Portillo ha intentat batre Casillas, però el porter blanc ha aconseguit refusar la pilota a còrner; i en la següent ocasió pel conjunt blanc, Karim Benzema ha marcat el segon, després d'una bona jugada personal per la banda dreta i ajustant la pilota al pal llarg de la porteria de Calatayud. A partir d'aquest minut, l'Hèrcules ha perdut força i el domini blanc s'ha fet efectiu, podent marcar algun gol més. Finalment, el marcador ha quedat amb 2 a 0, resultat que deixa el Madrid a 4 punts del Barça.

Reial Madrid: Casillas; Arbeloa, Ramos, Albiol, Marcelo; Lass, Granero; Di Maria, Özil; Benzema i Adebayor.

Hèrcules: Calatayud; Juanra, Paz, Pamarot, Pulhac; Aguilar, Farinós; Kiko, Thomert, Tiago; Portillo.