FASE ASCENS SEGONA A
Esports Futbol 25/05/2014

L'Hospi supera el Cadis (2-1) i jugarà la segona ronda de la fase d'ascens a Segona A

Els riberencs, que van empatar a zero en el partit d'anada, han remuntat el gol inicial de Juan Villar per seguir vius a la fase d'ascens

BarcelonaL'Hospitalet estarà aquest dilluns al sorteig que definirà els aparellaments de la segona ronda de la fase d'ascens a Segona Divisió A. Després de l'empat a zero a terres andaluses, aquest diumenge els riberencs han superat el Cadis a la Feixa Llarga (2-1).

I això que han hagut de remuntar, ja que el Cadis s'ha avançat en el marcador. Juan Villar ha marcat el primer gol del partit al minut 78, un gol que donava l'accés a la segona fase d'ascens al seu equip. Però L'Hospi no ha abaixat els braços i a quatre minuts del final del temps reglamentari, Ismael Moyano ha fet l'empat.

L'eufòria a la Feixa Llarga s'ha desfermat quan Pirulo, al minut 94 de partit, ha fet el 2-1 final, un gol que fa que L'Hospi pugui seguir somiant amb jugar a la Lliga Adelante.