2a Divisió B
Esports Futbol 21/04/2013

L'Hospitalet i el Lleida no afluixen

Victòria de l'Hospi contra el Sant Andreu que els permet continuar líders del grup 3, mentre que el Lleida Esportiu guanya a casa i es manté en zona de 'play-off' al grup 2

M. Molina
2 min

BarcelonaAquest cap de setmana s'ha completat una nova jornada a la Segona Divisió B, amb presència catalana tant al grup 2 com al grup 3. Aquests són els marcadors:

L'Hospitalet 2 – 0 Sant Andreu

L'Hospi no afluixa i es manté líder del grup 3 una setmana més després de derrotar a la Feixa Llarga el Sant Andreu. Moyano (13') ha donat avantatge al conjunt local, i Cirio ha certificat el triomf a la represa (61'). L'Hospitalet té 72 punts, un més que l'Huracán València, però amb un partit menys que els valencians.

Binissalem 2 – 1 Reus Deportiu

Els reusencs no han aconseguit puntuar al camp del cuer i han acabat caient contra un Binissalem que ja ha perdut matemàticament la categoria. Tito, al primer temps, ha avançat els locals (4') i Martí Noceres ha fet el segon després del descans (69'). Masqué ha retallat distàncies (77'), però el Reus Deportiu ja no ha pogut marcar cap altre gol i queda a la zona mitja-baixa de la taula.

Mallorca B 2 – 1 AE Prat

El filial del Mallorca apura les últimes opcions de salvar-se contra un Prat que no s'acaba d'escapar de la zona compromesa i només té dos punts d'avantatge respecte a la zona de promoció per la permanència. El conjunt del Baix Llobregat s'ha avançat amb un gol de Rubén Alcaraz (24'), però en la següent jugada, Capó ha igualat el partit (26'). Nico, al segon temps, ha donat la victòria al Mallorca B (52').

Nàstic 1 – 3 Constància

El Nàstic ha tornat a ensopegar i es distancia una mica més del somni de jugar el 'play-off' d'ascens a Segona Divisió A. Els visitants s'han avançat amb un gol de Fullana a la primera part, i han anotat sentenciat el partit al segon temps amb dues dianes de Rubén. A falta d'un minut per acabar, Marcos ha retallat distàncies de penal i ha situat l'1 a 3 definitiu.

Badalona 2 – 0 Llagostera

Els badalonins han certificat la permanència a costa d'un Llagostera que ha pagat molt cara la participació a les Semifinals de la Copa Catalunya contra l'Espanyol. Marcelo ha donat avantatge als locals al minut 12, i Abraham, des dels onze metres, ha certificat el triomf del Badalona (65').

Espanyol B 1 – 0 Olímpic

El filial de l'Espanyol ha demostrat que acaba la temporada en molt bona forma i aquest dissabte s'ha endut la victòria contra el tercer classificat del grup 3, l'Olímpic. El partit ha estat molt igualat i no s'ha resolt fins a falta de quatre minuts, quan Merchán ha anotat l'únic gol, i ha donat els tres punts al conjunt local.

Lleida Esportiu 2 – 1 Terol (Grup 2)

L'equip de la Terra Ferma suma una nova victòria i es manté en zona de 'play-off' d'ascens. I això que el partit s'ha complicat al minut 12, quan Mitogo ha avançat el Terol. Però Xisco Hernández (25') i Mata (29') han capgirat el marcador abans del descans situant el 2-1 definitiu. El Lleida Esportiu té dos punts d'avantatge respecte el Barakaldo, cinquè al grup 2.

stats