Futbol Català
Esports Futbol 20/01/2011

La Muntanyesa guanya el seu duel pendent contra el Terrassa amb polèmica i una nova aturada del partit

Els quinze minuts restants a l'Olímpic van acabar amb la victòria visitant (1-2) amb un protestat gol al minut 90 i nous incidents que van aturar el partit uns instants.

San José, autor de l'empat, en una imatge d'arxiu

TerrassaEl partit entre el Terrassa i la Muntanyesa es va haver de suspendre el passat 19 de desembre quan al minut 79 un aficionat va saltar al terreny de joc i va picar lleugerament amb el cap contra el cap de l'àrbitre assistent, després d'assenyalar el col·legiat una pena màxima a favor dels visitants i expulsar un defensa egarenc. En aquell moment el marcador reflectia un 1-0 favorable al Terrassa -que es va quedar amb nou efectius- i ahir a l'Olímpic es van jugar els onze minuts restants (més quatre d'afegit) a porta tancada i establint la represa del partit des dels onze metres.

Edu San José va ser l'encarregat de xutar la pena màxima i no va perdonar, malgrat que el porter local Miguel Ángel va endevinar la direcció del remat. Amb empat al marcador, el Terrassa va intentar defensar el punt i al tram final va arribar la doble polèmica. Quan corria el minut 90 de partit, la Muntanyesa va transformar la seva segona diana. No obstant això, tot l'equip del Terrassa va protestar fora de joc d'Achille quan el jugador dels groc-i-negres va marcar el que es va convertir en el gol de la victòria dels visitants. Les imatges de TV van demostrar que el jugador va rebre la pilota tenint un central encara més avançat que ell i, per tant, no hi havia fora de joc.

Malgrat ser un partit a porta tancada i amb la prohibició de l'entrada del públic al recinte, dins la tribuna sí que van fer acte de presència directius del club local i els jugadors no convocats de la Muntanyesa. El tens final de partit va desembocar en una picabaralla que va enfrontar dos jugadors visitants amb el president del Terrassa, Jesús Fernández. Aquest fet va aturar novament el partit durant uns instants fins que els Mossos d'Esquadra van intervenir. Amb aquest resultat la Muntanyesa puja al segon lloc de la classificació, passant per davant de l'Europa, precisament el rival dels de Nou Barris aquest diumenge.