Publicitat
Publicitat

Futbol Català

Els clubs voluntaris per oferir el seu camp com a seu hauran de compartir les despeses

La Federació busca seu a l'àrea de Barcelona per disputar la primera fase dels campionats autonòmics

La RFEF ha designat Catalunya com destí de les eliminatòries d'aquesta temporada

Els responsables esportius de la Federació Catalana de Futbol han declarat obert el concurs per acollir la primera i/o la segona fase dels
Campionats d'Espanya de seleccions autonòmiques sub 16 i sub 18 masculines i femenines, que s'iniciaran durant el proper mes de desembre. Tots els clubs federats poden optar a ser seu d'aquests campionats. La FCF ha estat escollida per l'ens espanyol com a seu per acollir les fases prèvies dels campionats d'aquestes categories.

Tots els clubs que vulguin aspirar a ser seu hauran de complir amb la condició de disposar unes instal·lacions esportives adients, estar a poca distància de l'aeroport de Barcelona i disposar d'una infraestructura hotelera també propera. Serà també necessari facilitar la logística i serveis que es requereixin i col·laborar amb les despeses d'organització.

Les seleccions masculines jugaran la primera fase del 27 al 30 de desembre del 2011 i la segona del 15 al 18 de març del 2012. Per la seva banda, les femenines disputaran la primera del 19 al 22 de desembre del 2011 i la segona del 9 al 12 de febrer del 2012.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT